Reactie plaatsen

Reacties

Steven Smits
een maand geleden

Net een andere camper gekocht met een fietslift ;
deze moest met een slinger handmatig bediend worden. Dit vonden wij geen succes , deze fietslift hangt aan de achterwand, met 2 elektrische fietsen is dit een zware klus , vooral met een wrak schouder plus een zware belasting voor een dun achterwandje en slingert enorm onder het rijden met de camper.
Op de site van Bike-trans uit Harderwijk kwamen we een elektrische fietslift tegen welke op het chassis steunt door een handige en sterke constructie.
De sterke 12V motor draait moeiteloos het geheel omhoog en de fietsen zet je met een afsluitbare koppelstang aan de drager vast.
Wij zijn erg tevreden met deze oplossing en Michel heeft service erg hoog in het vaandel !
Chapeau voor deze uitvinding.
Oké, kost wat , maar dan heb je ook wat .

Ad en Jannie uit Vlissingen
2 maanden geleden

Op 21 maart hebben wij een fietsendrager laten plaatsen bij Biketrans
Werkt prefect, ook de uitleg en nazorg is fantastisch, deze man staat voor z'n werk. TOP

Guus Borman
2 maanden geleden

omdat wij beide met versleten schouder kampen, zijn we op zoek gegaan naar een alternatief .
We zijn bevallen voor een Biketranslift. Inmiddels al twee keer gebruikt en dit maakt het de investering al volledig goed.
Michel is een kanjer, geeft zomaar even zijn auto mee of zijn bus om tijdens de montage even naar de stad te kunnen. De service staat hoog in het vaandel bij deze man.
Wij gaan aan deze lift nog veel plezier beleven.

Klaas Kramer
8 maanden geleden

Naast het luchtvering systeem hebben we ook een Biketrans fietsenlift laten installeren door Michel. Ook daar zijn we zeer tevreden over, niet meer hoeven tillen en het systeem steunt af op het chassis. Zeer tevreden en blij dat we het hebben laten installeren.

Klaas Kramer
8 maanden geleden

Ik heb dunlop luchtvering op de Alko achteras laten inbouwen door Michel van Biketrans. Afgelopen week er voor het eerst mee lange stukken gereden, bij de Moezel geweest. Het is een wereld van verschil, rijden met of zonder luchtvering. Ik had hetzelfde als hiervoor beschreven. Hellen en windgevoeligheid van de camper. Na installatie een compleet ander rijgedrag van de camper en (bijna) geen windgevoeligheid meer bij inhalen of ingehaald worden door vrachtwagens of bussen. Mijn ervaring is dat door hulpluchtvering het rijgedrag en wegligging veel beter wordt. Ik kreeg het gevoel of ik in een andere camper reed afgelopen week. Binnenwegen en snelwegen gereden. Ik ben zeer tevreden met de hulpluchtvering en blij dat ik het heb laten installeren.

Arna Hulshof
9 maanden geleden

Tijdens een van onze laatste vakantiedagen wilde ineens de Bike Trans niet meer omhoog. Contact opgenomen met Michel. We konden de volgende dag al komen. De motor bleek defekt en is vervangen. Ook maar gelijk nieuwe kabels erin gezet. Hij is er meer dan 1 uur mee bezig geweest. Toen wij om de rekening vroegen bleek het gratis! Gewoon service van de zaak! Geweldig! Waar vind je dat nog? Nogmaals heel erg bedankt Michel voor deze geweldige service

Jaap Bosma
11 maanden geleden

Vandaag is de Biketrans fietslift door Michel gemonteerd. Ondanks alle drukte vlak voor zijn vakantie is dit zorgvuldig uitgevoerd. Chapeau!
Morgen komen onze nieuwe E-bikes, wij hoeven niet meer te tillen. Dank!

Peter Hoogenboom
een jaar geleden

Wij hebben onlangs een Van'n Bike fietsenrek op onze camper laten plaatsen door Biketrans. We zijn zeer onder de indruk van de geleverde service door en het vakmanschap van Michel. Zelfs de vergeten drinkfles werd ongevraagd nagestuurd, waarvoor onze dank.

Willemien beekmans
een jaar geleden

Onze bijna nieuwe fietsendrager weigerde. Contact opgenomen met Michel. Ondanks zijn volle agenda tijd gemaakt om te kijken wat het probleem was. Onbekend wat de oorzaak was, maar motor was kapot. Deze werd vervangen, en ook maar gelijk de wielgoten verwisseld en dat alles geheel gratis. Wat een service!!
We kregen zelfs zijn bus mee, om tijdens reparatie in de stad even wat te gaan drinken.
Dus wie twijfelt, om zo'n aanschaf te doen, ga vooral naar Biketrans. Het is een superoplossing.....geen zwaar tillen met je fiets, een geweldige oplossing en bovenal die service!
Michel, nogmaals heel veel dank!

Harrie en Astrid
een jaar geleden

Ik ben normaal geen type dat aan recensies doet. In dit geval maak ik een uitzondering.

Binnen twee uur na het ontdekken van een probleem met de motor, een nieuwe geplaatst binnen de garantie.

Super. Bedankt, we zijn alsnog betrokken.

Piet Waaijer
een jaar geleden

Vandaag een nieuwe elektrische fietslift geplaatst op onze camper. Wat een fantastische oplossing, zeker als tillen problematisch wordt. Zeer vakkundig uitgevoerd , een geweldige service en maar liefst 5 jaar garantie. Alle lof!

Kees murre
een jaar geleden

Wat een geweldig bedrijf, en wat een super service van Michel. Een elektrische fietsendrager , heerlijk.
Hij bracht ons naar stad en haalde ons weer op , nou dit is een super warme douche waard.
Nogmaals vele dank !!!!!!!!

Gert Blok
een jaar geleden

Beste uitvinding ooit, nooit meer zwaar tillen en super handig om laag bij de grond de fietsenhoes er op te zetten. goede service, snelle reactie op vragen en goede oplossingen. Al met al, zijn wij heel tevreden met onze BikeTrans.

Ben Mazerant
een jaar geleden

Vandaag is een kapot onderdeel van de BikeTrans fietslift op onze camper kosteloos door Michel vervangen. Wat een geweldige service.
Heel veel dank, Michel. Wij zijn hier heel blij mee en kunnen weer volop genieten van de gemakken van de fietslift.

André en José
een jaar geleden

Onze Biketrans fietsendrager (draaiarm met Twinnyload) zat na enige jaren van gebruik verre van stevig op de trekhaak. Hij deinde mee met iedere hobbel waardoor er frictie ontstond op het gehele systeem. We hebben een afspraak gemaakt om de drager opnieuw af te stellen. Geheel kosteloos heeft Biketrans dit klusje gefikst. Geweldige service, hij zat er weer als nieuw op. Dank nogmaals, we zijn er blij mee!

John Hannaart
2 jaar geleden

Onze tweedehands gekochte camper was reeds voorzien van een Biketrans fietslift.
Het bleek (achteraf) een van de eerste elektrische fietsliften te zijn met no. 201201.
De jaren gingen tellen en de moffellak was aan het afbladderen.
Het bleek, door een toentertijd niet goed uitgevoerde voorbehandeling, niet goed aan het aluminium te hechten.
Na een controle door, en overleg met, Michel heb ik de hele lift zelf gedemonteerd en blank geschuurd en naar hem gebracht om opnieuw te laten moffelen.
Niet alle onderdelen zijn opnieuw gelakt, Michel vond sommige te slecht geworden en heeft ze gratis vervangen door nieuwe.
Het opklap frame en ook het hef frame, met meteen het nieuwe vergrendelsysteem met een stang i.p.v. de twee oude slotjes.
Ook de looprollen met lagerbussen, bedieningsknop met kabel (meteen maar in de garage gemaakt), aansluitdoos voor in de garage, alle afdek dopjes en een zoekgeraakte vergrendelbeugel (later opgestuurd) zijn GRATIS vervangen.
Ook twee bijna nieuwe fietsrails van een overbodig geworden oude drager.
Zelfs een nieuwe “Biketrans” stikker, die ik er natuurlijk weer op geplakt heb.
De hele lift is weer door mij zelf gemonteerd en aangesloten en ziet er weer als nieuw uit.
Michel, ontzettend bedankt voor je adviezen en ongekende service om dit renovatie project tot een goed einde te brengen.
Waar vind je nog van dit soort mensen en bedrijven, Toppie.

Jan Willem van Dijk
2 jaar geleden

Gisteren gebeld over het niet werken van de bedieningsapparaat van mijn biketrans door waterschade.
Vandaag gerepareerd.
Wat zijn de kosten was mijn vraag, antwoord service.
Top bedrijf en top apparaat

Hennie van der Horst
2 jaar geleden

Mijn camper die ik 4 jaar geleden kocht, zat al een fietslift op van Biketrans.
Het is een ouder model, geplaatst door de vorige eigenaar van Biketrans. Vorig jaar deed de lift het niet meer.
Nieuwe motor erin. Helaas dit jaar deed de lift het weer niet.
Biketrans eigenaar Michel heeft het oudere systeem zoveel mogelijk vervangen naar het nieuwe systeem en is de afstandsbediening in de garage gemaakt. Dus geen weersinvloeden meer, zoals eerst op de buiten afstandsbediening.
Ontzettende goede service, zeer tevreden klant.
( Oh, als je geen koffie wordt aangeboden, vraag er gerust om bij Michel, hij vergeet dit gewoon door het werk waar hij mee bezig is)
Als een zeer tevreden klant ging ik met de camper weer naar huis. Dank je wel Michel, voor de persoonlijke goede service.

Siny Zoelman
2 jaar geleden

Op mijn camper is bij de dealer een prachtige fietslift gemonteerd. Met extra rail voor drie fietsen. Maar met twee afstand houders. Een telefoontje naar Biketrans was genoeg. Ik kreeg de derde toegestuurd. Kosten. Noppes. Hartelijk dank . Wat een service.

Thea Booi
2 jaar geleden

Op maandag 31-5 ontdekten we dat er een slot van de Biketrans kapot was. Gebeld met de heer Veenendaal. Hij wist direct waar het over ging. Twee dagen later had hij tijd voor ons. Hij nam er alle tijd voor en heeft het eea vervangen zodat wij heel tevreden weg gingen. Wat een service! Wij zijn niet alleen tevreden over de service maar zeker ook over dit geweldige fietsenrek.

Rob de Waal
2 jaar geleden

Goede service, snel , vakkundig en zeer klantvriendelijk.
Kwalitatief goede fietslift.

Walthaus
2 jaar geleden

Op onze nieuwe camper Adria Suprème DL , laten monteren, krijg ik te horen van mijn camper leverancier even wachten moest nog in kleur gespoten worden. Zit er nu in zijn geheel TOP uit 👍
Hopelijk jaren plezier zonder te tillen 🤓

Cees Schoutsen
2 jaar geleden

Vandaag na afspraak met problemen naar Biketrans, er bleek een poot afgebroken te zijn onder een beugel van Twinny Load, alles top gerepareerd tegen nul kosten. Het bestaat dus nog wel.... service, dank je wel Michel

Wim Kooijman
2 jaar geleden

op 26 februari is de BIKETRANS vakkundig & klantvriendelijk door Michel op onze camper geplaatst. Inmiddels hebben wij diverse keren onze
E-bikes op deze fietslift vervoerd tijdens onze camperdagen. Zeer tevreden over het gemak en kwaliteit van BIKETRANS. Top!

Rob Wehnes
2 jaar geleden

Gisteren 6 April Fietslift laten monteren Perfecte service nog wat meer gedaan. Extra snoer gemaakt
Heel prettig is de persoonlijke benadering van Michel Betere service is niet mogelijk , een DIKKE 10 is hier zeker op zijn plaats !