Reactie plaatsen

Reacties

Walthaus
16 dagen geleden

Op onze nieuwe camper Adria Suprème DL , laten monteren, krijg ik te horen van mijn camper leverancier even wachten moest nog in kleur gespoten worden. Zit er nu in zijn geheel TOP uit 👍
Hopelijk jaren plezier zonder te tillen 🤓

Cees Schoutsen
een maand geleden

Vandaag na afspraak met problemen naar Biketrans, er bleek een poot afgebroken te zijn onder een beugel van Twinny Load, alles top gerepareerd tegen nul kosten. Het bestaat dus nog wel.... service, dank je wel Michel

Wim Kooijman
een maand geleden

op 26 februari is de BIKETRANS vakkundig & klantvriendelijk door Michel op onze camper geplaatst. Inmiddels hebben wij diverse keren onze
E-bikes op deze fietslift vervoerd tijdens onze camperdagen. Zeer tevreden over het gemak en kwaliteit van BIKETRANS. Top!

Rob Wehnes
een maand geleden

Gisteren 6 April Fietslift laten monteren Perfecte service nog wat meer gedaan. Extra snoer gemaakt
Heel prettig is de persoonlijke benadering van Michel Betere service is niet mogelijk , een DIKKE 10 is hier zeker op zijn plaats !

Riet
2 maanden geleden

Biketrans is voor mij de verpersoonlijking van hoe service kan zijn. Wat een ongelooflijk klantvriendelijk bedrijf zijn jullie. Onze “oude” fietslift kunnen we dankzij jullie hulpvaardigheid gewoon weer gebruiken! Super bedankt Michel dat je met ons mee wilde denken!
Hartelijke groet;
Riet Odiliapeel

Martin Rosier
7 maanden geleden

Wij hebben vandaag een fietsdrager laten plaatsen. Heel prettig is de persoonlijke benadering van Michel waardoor er, althans voor ons, genoeg vertrouwen was om met hem verder in zee te gaan. Fietsdrager zeer netjes gemonteerd en wij gaan er van uit dat wij hier nog lang van kunnen genieten.

F.L.J. Migchielsen
8 maanden geleden

Wij betrapten onszelf erop, dat we soms de fietsen niet pakten vanwege onze protesterende schouders. Sinds de Biketrans is gemonteerd in Harderwijk is het eraf halen en terugplaatsen van de fietsen een fluitje van een cent, wat ook nog eens door één persoon te doen is!
Contact met Michael in Harderwijk was heel erg prettig; hij reageert snel op vragen.
Als je het kunt betalen: doen!

Michel Jansen
8 maanden geleden

Vorige week de Biketrans laten monteren. Top ding. Nu al plezier van en hopelijk nog heel lang

Piet kaas
8 maanden geleden

Vandaag de biketrans laten monteren in Harderwijk wat een prachtig apparaat wat een gemak en wat een bekijks op de camperplaats nuuverstee in Borger.eigenaar/ monteur zeer vriendelijk en Zeer gedreven echt een aanrader voor de camperaar

Noël Maenhaut Maaseik BE
9 maanden geleden

Betere service is niet mogelijk , een DIKKE 10 is hier zeker op zijn plaats !
THX . Michel 😱😱😱😱👍👍👍

Oscar Oosterhof
10 maanden geleden

Wat een service! Onze motor was defect, kundig en snel vervangen ondanks de zomerdrukte. Goeie service, Micheal... je bent een kanjer!

Ingrid Belmer
een jaar geleden

Niets dan lof. Geweldige service, onze 10 jaar oude fietslift na schade weer helemaal in orde met gebruikte materialen en tegen een heel schappelijke prijs.

Peter Z
een jaar geleden

In mei de biketrans laten monteren. Geweldige fietslift die naar onze wens is gemaakt voor drie fietsen. Ziet er heel goed uit en werkt heel prettig. Prima materiaal en zorgvuldig vervaardigd. Heel fijn en vriendelijk contact met de monteur / verkoper. We hopen hier nog vele jaren plezier van te hebben. Voorlopig is 5 jaar garantie wel een indicatie van de deugdelijkheid. Ik kan hem zeker aanraden voor mensen die moeite hebben met het tillen van de (elektrische-) fietsen en hij kan een max gewicht hebben van 75 kg. Hiermee belast je de achterwand van de camper niet meer, hetgeen veel beter is voor de camper.

Hans
een jaar geleden

Onze Biketrans is al 10 jaar en functioneert nog steeds prima. We hebben een kleine reparatie moeten laten uitvoeren omdat hij beetje zakte in vergrendelde stand. Is prima verholpen door Michel. Een 10 voor service en klantvriendelijkheid.

Theo Muller
een jaar geleden

Heb een fietslift van Biketrans van 2013 de motor haperde wat en na verloop deed hij niets meer.
Afspraak gemaakt met Michel en de motor is vervangen en alles nagekeken.
We zijn heel tevreden over de manier waarop hij dit heeft afgehandeld.
Doet het weer uitstekend.

lilipas
een jaar geleden

Un petit séjour touristique aux pays bas, après une prise de rendez-vous pour une pose d'un modèle twister.
Très bon accueil, travail rapide. Le matériel de bonne qualité remplit bien sa fonction.

Pim de Rooij
een jaar geleden

Wij zijn met een oudere fietslift naar Biketrans gegaan en werden daar top geholpen! De oudere fietslift werd voor garantie gemaakt en we kregen ook nog handige tips mee! Goede service!!

Henk Schriever
een jaar geleden

Geweldige service, werden naar het centrum gebracht en gehaald. Fietslift is een uitkomst,met een paar minuten staan de fietsen erop, niet meer tillen of de fiets aanpassen.
Het is een geweldig systeem!!

Sharone Adriaansen
een jaar geleden

De voorlichting is perfect, de medewerkers zijn kundig. Tijdens een dagje winkelen in Harderwijk werd onze camper voorzien van Biketrans voor 3 fietsen. Wij werden in het centrum van Harderwijk opgehaald toen de camper klaar was. Wat een service. Inmiddels hebben we er veel gebruiksgemak van gehad. Ik zou dit iedereen adviseren, echt een goed kwaliteitsproduct. Tevens een vriendelijk systeem voor de kwetsbare achterwand van de camper, dus geen lekkages

N.Sheffer
een jaar geleden

Fietsenlift op onze Hobby camper laten monteren, vakkundige montage en prima service,

Willem van Asselt
een jaar geleden

Wij hebben fietslift laten plaatsen en zijn daar zeer tevreden over. Nu gebruiken wij veel eerder de fietsen. In 5 minuten er op en er af gehaald. Voorheen was het een hele klus om de e-bikes er op te krijgen. Kost wat maar dan heb je ook wat.

John Young
een jaar geleden

Briljante service Biketrans!
Onlangs en heel plotseling stopte de trouwe Biketrans-fietslift op de camper. Dus ik heb een afspraak geboekt. Reistijd verkeerd en kwam twee uur te vroeg aan. In plaats van het verwachte, "Je zult moeten wachten, maat." De klus bij de hand werd opzij gezet en ik werd onmiddellijk bediend. Het probleem werd snel opgespoord, kortsluiting in de aansluitdoos als gevolg van water (waarschijnlijk straatspray)
Het hele systeem werd gecontroleerd, alles was waterdicht. Had ook de kans om de onderkant van de camper te onderzoeken terwijl deze zich op de brug bevond. Totale reparatiekosten, niets, nix, nul. Topservice Biketrans. Dank je!