Reactie plaatsen

Reacties

André en José
een maand geleden

Onze Biketrans fietsendrager (draaiarm met Twinnyload) zat na enige jaren van gebruik verre van stevig op de trekhaak. Hij deinde mee met iedere hobbel waardoor er frictie ontstond op het gehele systeem. We hebben een afspraak gemaakt om de drager opnieuw af te stellen. Geheel kosteloos heeft Biketrans dit klusje gefikst. Geweldige service, hij zat er weer als nieuw op. Dank nogmaals, we zijn er blij mee!

Roel Hoeve
5 maanden geleden

Goedemiddag
Ben op zoek naar een draaibaar systeem voor een Opel vivaro buscamper. Wat zijn de mogelijkheden? Gebruik nu een Thule fietsendrager. Alvast bedankt voor uw reactie.

John Hannaart
7 maanden geleden

Onze tweedehands gekochte camper was reeds voorzien van een Biketrans fietslift.
Het bleek (achteraf) een van de eerste elektrische fietsliften te zijn met no. 201201.
De jaren gingen tellen en de moffellak was aan het afbladderen.
Het bleek, door een toentertijd niet goed uitgevoerde voorbehandeling, niet goed aan het aluminium te hechten.
Na een controle door, en overleg met, Michel heb ik de hele lift zelf gedemonteerd en blank geschuurd en naar hem gebracht om opnieuw te laten moffelen.
Niet alle onderdelen zijn opnieuw gelakt, Michel vond sommige te slecht geworden en heeft ze gratis vervangen door nieuwe.
Het opklap frame en ook het hef frame, met meteen het nieuwe vergrendelsysteem met een stang i.p.v. de twee oude slotjes.
Ook de looprollen met lagerbussen, bedieningsknop met kabel (meteen maar in de garage gemaakt), aansluitdoos voor in de garage, alle afdek dopjes en een zoekgeraakte vergrendelbeugel (later opgestuurd) zijn GRATIS vervangen.
Ook twee bijna nieuwe fietsrails van een overbodig geworden oude drager.
Zelfs een nieuwe “Biketrans” stikker, die ik er natuurlijk weer op geplakt heb.
De hele lift is weer door mij zelf gemonteerd en aangesloten en ziet er weer als nieuw uit.
Michel, ontzettend bedankt voor je adviezen en ongekende service om dit renovatie project tot een goed einde te brengen.
Waar vind je nog van dit soort mensen en bedrijven, Toppie.

Jan Willem van Dijk
7 maanden geleden

Gisteren gebeld over het niet werken van de bedieningsapparaat van mijn biketrans door waterschade.
Vandaag gerepareerd.
Wat zijn de kosten was mijn vraag, antwoord service.
Top bedrijf en top apparaat

Hennie van der Horst
8 maanden geleden

Mijn camper die ik 4 jaar geleden kocht, zat al een fietslift op van Biketrans.
Het is een ouder model, geplaatst door de vorige eigenaar van Biketrans. Vorig jaar deed de lift het niet meer.
Nieuwe motor erin. Helaas dit jaar deed de lift het weer niet.
Biketrans eigenaar Michel heeft het oudere systeem zoveel mogelijk vervangen naar het nieuwe systeem en is de afstandsbediening in de garage gemaakt. Dus geen weersinvloeden meer, zoals eerst op de buiten afstandsbediening.
Ontzettende goede service, zeer tevreden klant.
( Oh, als je geen koffie wordt aangeboden, vraag er gerust om bij Michel, hij vergeet dit gewoon door het werk waar hij mee bezig is)
Als een zeer tevreden klant ging ik met de camper weer naar huis. Dank je wel Michel, voor de persoonlijke goede service.

Siny Zoelman
8 maanden geleden

Op mijn camper is bij de dealer een prachtige fietslift gemonteerd. Met extra rail voor drie fietsen. Maar met twee afstand houders. Een telefoontje naar Biketrans was genoeg. Ik kreeg de derde toegestuurd. Kosten. Noppes. Hartelijk dank . Wat een service.

Thea Booi
8 maanden geleden

Op maandag 31-5 ontdekten we dat er een slot van de Biketrans kapot was. Gebeld met de heer Veenendaal. Hij wist direct waar het over ging. Twee dagen later had hij tijd voor ons. Hij nam er alle tijd voor en heeft het eea vervangen zodat wij heel tevreden weg gingen. Wat een service! Wij zijn niet alleen tevreden over de service maar zeker ook over dit geweldige fietsenrek.

Rob de Waal
8 maanden geleden

Goede service, snel , vakkundig en zeer klantvriendelijk.
Kwalitatief goede fietslift.

Walthaus
9 maanden geleden

Op onze nieuwe camper Adria Suprème DL , laten monteren, krijg ik te horen van mijn camper leverancier even wachten moest nog in kleur gespoten worden. Zit er nu in zijn geheel TOP uit 👍
Hopelijk jaren plezier zonder te tillen 🤓

Cees Schoutsen
9 maanden geleden

Vandaag na afspraak met problemen naar Biketrans, er bleek een poot afgebroken te zijn onder een beugel van Twinny Load, alles top gerepareerd tegen nul kosten. Het bestaat dus nog wel.... service, dank je wel Michel

Wim Kooijman
10 maanden geleden

op 26 februari is de BIKETRANS vakkundig & klantvriendelijk door Michel op onze camper geplaatst. Inmiddels hebben wij diverse keren onze
E-bikes op deze fietslift vervoerd tijdens onze camperdagen. Zeer tevreden over het gemak en kwaliteit van BIKETRANS. Top!

Rob Wehnes
10 maanden geleden

Gisteren 6 April Fietslift laten monteren Perfecte service nog wat meer gedaan. Extra snoer gemaakt
Heel prettig is de persoonlijke benadering van Michel Betere service is niet mogelijk , een DIKKE 10 is hier zeker op zijn plaats !

Riet
10 maanden geleden

Biketrans is voor mij de verpersoonlijking van hoe service kan zijn. Wat een ongelooflijk klantvriendelijk bedrijf zijn jullie. Onze “oude” fietslift kunnen we dankzij jullie hulpvaardigheid gewoon weer gebruiken! Super bedankt Michel dat je met ons mee wilde denken!
Hartelijke groet;
Riet Odiliapeel

Martin Rosier
een jaar geleden

Wij hebben vandaag een fietsdrager laten plaatsen. Heel prettig is de persoonlijke benadering van Michel waardoor er, althans voor ons, genoeg vertrouwen was om met hem verder in zee te gaan. Fietsdrager zeer netjes gemonteerd en wij gaan er van uit dat wij hier nog lang van kunnen genieten.

F.L.J. Migchielsen
een jaar geleden

Wij betrapten onszelf erop, dat we soms de fietsen niet pakten vanwege onze protesterende schouders. Sinds de Biketrans is gemonteerd in Harderwijk is het eraf halen en terugplaatsen van de fietsen een fluitje van een cent, wat ook nog eens door één persoon te doen is!
Contact met Michael in Harderwijk was heel erg prettig; hij reageert snel op vragen.
Als je het kunt betalen: doen!

Michel Jansen
een jaar geleden

Vorige week de Biketrans laten monteren. Top ding. Nu al plezier van en hopelijk nog heel lang

Piet kaas
een jaar geleden

Vandaag de biketrans laten monteren in Harderwijk wat een prachtig apparaat wat een gemak en wat een bekijks op de camperplaats nuuverstee in Borger.eigenaar/ monteur zeer vriendelijk en Zeer gedreven echt een aanrader voor de camperaar

Noël Maenhaut Maaseik BE
een jaar geleden

Betere service is niet mogelijk , een DIKKE 10 is hier zeker op zijn plaats !
THX . Michel 😱😱😱😱👍👍👍

Oscar Oosterhof
2 jaar geleden

Wat een service! Onze motor was defect, kundig en snel vervangen ondanks de zomerdrukte. Goeie service, Micheal... je bent een kanjer!

Ingrid Belmer
2 jaar geleden

Niets dan lof. Geweldige service, onze 10 jaar oude fietslift na schade weer helemaal in orde met gebruikte materialen en tegen een heel schappelijke prijs.

Peter Z
2 jaar geleden

In mei de biketrans laten monteren. Geweldige fietslift die naar onze wens is gemaakt voor drie fietsen. Ziet er heel goed uit en werkt heel prettig. Prima materiaal en zorgvuldig vervaardigd. Heel fijn en vriendelijk contact met de monteur / verkoper. We hopen hier nog vele jaren plezier van te hebben. Voorlopig is 5 jaar garantie wel een indicatie van de deugdelijkheid. Ik kan hem zeker aanraden voor mensen die moeite hebben met het tillen van de (elektrische-) fietsen en hij kan een max gewicht hebben van 75 kg. Hiermee belast je de achterwand van de camper niet meer, hetgeen veel beter is voor de camper.

Hans
2 jaar geleden

Onze Biketrans is al 10 jaar en functioneert nog steeds prima. We hebben een kleine reparatie moeten laten uitvoeren omdat hij beetje zakte in vergrendelde stand. Is prima verholpen door Michel. Een 10 voor service en klantvriendelijkheid.

Theo Muller
2 jaar geleden

Heb een fietslift van Biketrans van 2013 de motor haperde wat en na verloop deed hij niets meer.
Afspraak gemaakt met Michel en de motor is vervangen en alles nagekeken.
We zijn heel tevreden over de manier waarop hij dit heeft afgehandeld.
Doet het weer uitstekend.

lilipas
2 jaar geleden

Un petit séjour touristique aux pays bas, après une prise de rendez-vous pour une pose d'un modèle twister.
Très bon accueil, travail rapide. Le matériel de bonne qualité remplit bien sa fonction.

Pim de Rooij
2 jaar geleden

Wij zijn met een oudere fietslift naar Biketrans gegaan en werden daar top geholpen! De oudere fietslift werd voor garantie gemaakt en we kregen ook nog handige tips mee! Goede service!!