Reactie plaatsen

Reacties

Ton Houweling
5 dagen geleden

Tijdens onze trip in Duitsland Bij het achteruitrijden met de camper tegen een muurtje opgereden waardoor onze biketrans was beschadigd en niet meer geheel naar beneden kon. Gebeld met Michel en we konden op de terugweg naar huis naar Harderwijk komen. De biketrans vakkundig hersteld. Kosten bijna nihil.
Super service !!!

Wim
2 maanden geleden

Prima service van dit bedrijf. Afgebroken steunen op bovenste balk …na 7 jaar intensief gebruik. Michel heeft een nieuwe balk met montage materiaal kostenloos beschikbaar gesteld. Topservice!👍

Rob van der Ven
2 maanden geleden

Nu 1 maand, frequent gebruikt.
Schitterend en dus een aanrader!
Voor ons de beste oplossing in onze, ruim 40 jaar, kampeerervaring.
Michel is een no nonsens man en denkt in oplossingen.

Hans Lindeboom
3 maanden geleden

Het bestaat nog Hollandse vakmanschap in combinatie met gastvrijheid. Iets te nonchalant achteruit ingeparkeerd en fietsendrager geraakt en iets ontzet. Biketrans gebeld, kon gelijk komen en is direct vakkundig gerepareerd. Ik ben heel tevreden met de fietsenlift. Op en afladen gaat moeiteloos, eenvoudig en snel zeker als je wat minder mobiel bent.

Jaap de vries
9 maanden geleden

Hoi Biketransers ,

Begin juni hebben jullie de fietsendrager op onze camper gemonteerd!
Wij zijn zo vreselijk blij ….wat een top-apparaat. Geen getil of getrek etc …gewoon relaxed de fietsen erop rijden !
Wij bevelen jullie van harte aan .
Geweldige uitleg, vriendelijk en goede service . Jullie zijn toppers !!!

Wim Spreij
10 maanden geleden

Door een kleine botsing met een paaltje was mijn fietslift aan 1 kant ontzet. Na een telefoontje met Michel kon ik de volgende dag al langskomen. Prima en supersnel gerepareerd en de kosten waren nihil. Wat een service!! Michel hartelijk dank.

dik kapteijn
10 maanden geleden

via telefoon en mail geen reaktie,jammer.
lift staat nu los in de garage!!

Willem Hazeveld
10 maanden geleden

De biketrans motor had moeite om de fietsen omhoog te krijgen. Ondanks zijn vakantie konden wij bij Michel terecht en heeft hij de motor vervangen. Er waren voor ons geen kosten aan verbonden. Geweldig wat een service!!
Nogmaals onze dank!

Teun Vankan
10 maanden geleden

Eerst moesten we het koord vervangen, want dat was gesprongen. Dit werd door biketrans onmiddellijk opgestuurd, zeer snelle service. Helaas bleek bij bevestiging dat er ook een soort van "geleiders" waren geoxideerd. Weer gebeld naar biketrans, we hebben hem één keer eraan moeten helpen herinneren, maar toen werden ze keurig opgestuurd. Dik tevreden over deze firma!

dik kapteijn
een jaar geleden

hoi,michel,bike lift doet het perfect,maarrrr,in zweden tussen beugel en bevestigings blok kapot gereden . stond boom stronk in de weg.je begrijpt dat ik nieuwe nodig heb. zal ik een app sturen met foto.wij hebben een blauwe mercedes 81 bedankt dik kapteijn

Anneke
een jaar geleden

4 jaar geleden een biketrans laten plaatsen, nu een knop kapot. Na contact met Biketrans werden ons 2 nieuwe knoppen beloofd. We zouden de knoppen per post ontvangen, maar dit was vergeten te posten. Foutje! Krijgen we een mailtje dat de knoppen bij ons huis zijn afgeleverd door biktrans zelf. Wat een servers. Onze hartelijke dank nog daarvoor. A. Jenema

Maria van Asten
een jaar geleden

We hebben 4 jaar geleden een zwenkbare biketrans gekocht voor onze buscamper, met daarop een twinnyload fietsendrager. Dit jaar kwamen we er daags voor vertrek achter dat een van de twee ijzeren pinnen, waarop de fietsendrager bevestigd is, op de lasnaad was afgebroken en dat de andere op de lasnaad was ingescheurd. Erg gevaarlijk dus! Ik heb het euvel 2x aan Biketrans ge-e-maild, maar kreeg van hen geen énkele reactie. Dat vind ik geen service!!

Ronald Wiersma
een jaar geleden

Vandaag geholpen door Michel. Omdat het rek traag omhoog ging, heeft hij een nieuwe motor geplaatst.
Super. Bedankt Michel

rene vd beek
een jaar geleden

Zeer slechte service zit al meerdere dagen te wachten op antwoord op zowel mail als tel
Om een simpele fiets goot te bestellen want deze is nu niet bruikbaar

Steven Smits
een jaar geleden

Net een andere camper gekocht met een fietslift ;
deze moest met een slinger handmatig bediend worden. Dit vonden wij geen succes , deze fietslift hangt aan de achterwand, met 2 elektrische fietsen is dit een zware klus , vooral met een wrak schouder plus een zware belasting voor een dun achterwandje en slingert enorm onder het rijden met de camper.
Op de site van Bike-trans uit Harderwijk kwamen we een elektrische fietslift tegen welke op het chassis steunt door een handige en sterke constructie.
De sterke 12V motor draait moeiteloos het geheel omhoog en de fietsen zet je met een afsluitbare koppelstang aan de drager vast.
Wij zijn erg tevreden met deze oplossing en Michel heeft service erg hoog in het vaandel !
Chapeau voor deze uitvinding.
Oké, kost wat , maar dan heb je ook wat .

Ad en Jannie uit Vlissingen
een jaar geleden

Op 21 maart hebben wij een fietsendrager laten plaatsen bij Biketrans
Werkt prefect, ook de uitleg en nazorg is fantastisch, deze man staat voor z'n werk. TOP

Guus Borman
een jaar geleden

omdat wij beide met versleten schouder kampen, zijn we op zoek gegaan naar een alternatief .
We zijn bevallen voor een Biketranslift. Inmiddels al twee keer gebruikt en dit maakt het de investering al volledig goed.
Michel is een kanjer, geeft zomaar even zijn auto mee of zijn bus om tijdens de montage even naar de stad te kunnen. De service staat hoog in het vaandel bij deze man.
Wij gaan aan deze lift nog veel plezier beleven.

Klaas Kramer
2 jaar geleden

Naast het luchtvering systeem hebben we ook een Biketrans fietsenlift laten installeren door Michel. Ook daar zijn we zeer tevreden over, niet meer hoeven tillen en het systeem steunt af op het chassis. Zeer tevreden en blij dat we het hebben laten installeren.

Klaas Kramer
2 jaar geleden

Ik heb dunlop luchtvering op de Alko achteras laten inbouwen door Michel van Biketrans. Afgelopen week er voor het eerst mee lange stukken gereden, bij de Moezel geweest. Het is een wereld van verschil, rijden met of zonder luchtvering. Ik had hetzelfde als hiervoor beschreven. Hellen en windgevoeligheid van de camper. Na installatie een compleet ander rijgedrag van de camper en (bijna) geen windgevoeligheid meer bij inhalen of ingehaald worden door vrachtwagens of bussen. Mijn ervaring is dat door hulpluchtvering het rijgedrag en wegligging veel beter wordt. Ik kreeg het gevoel of ik in een andere camper reed afgelopen week. Binnenwegen en snelwegen gereden. Ik ben zeer tevreden met de hulpluchtvering en blij dat ik het heb laten installeren.

Arna Hulshof
2 jaar geleden

Tijdens een van onze laatste vakantiedagen wilde ineens de Bike Trans niet meer omhoog. Contact opgenomen met Michel. We konden de volgende dag al komen. De motor bleek defekt en is vervangen. Ook maar gelijk nieuwe kabels erin gezet. Hij is er meer dan 1 uur mee bezig geweest. Toen wij om de rekening vroegen bleek het gratis! Gewoon service van de zaak! Geweldig! Waar vind je dat nog? Nogmaals heel erg bedankt Michel voor deze geweldige service

Jaap Bosma
2 jaar geleden

Vandaag is de Biketrans fietslift door Michel gemonteerd. Ondanks alle drukte vlak voor zijn vakantie is dit zorgvuldig uitgevoerd. Chapeau!
Morgen komen onze nieuwe E-bikes, wij hoeven niet meer te tillen. Dank!

Peter Hoogenboom
2 jaar geleden

Wij hebben onlangs een Van'n Bike fietsenrek op onze camper laten plaatsen door Biketrans. We zijn zeer onder de indruk van de geleverde service door en het vakmanschap van Michel. Zelfs de vergeten drinkfles werd ongevraagd nagestuurd, waarvoor onze dank.

Willemien beekmans
2 jaar geleden

Onze bijna nieuwe fietsendrager weigerde. Contact opgenomen met Michel. Ondanks zijn volle agenda tijd gemaakt om te kijken wat het probleem was. Onbekend wat de oorzaak was, maar motor was kapot. Deze werd vervangen, en ook maar gelijk de wielgoten verwisseld en dat alles geheel gratis. Wat een service!!
We kregen zelfs zijn bus mee, om tijdens reparatie in de stad even wat te gaan drinken.
Dus wie twijfelt, om zo'n aanschaf te doen, ga vooral naar Biketrans. Het is een superoplossing.....geen zwaar tillen met je fiets, een geweldige oplossing en bovenal die service!
Michel, nogmaals heel veel dank!

Harrie en Astrid
2 jaar geleden

Ik ben normaal geen type dat aan recensies doet. In dit geval maak ik een uitzondering.

Binnen twee uur na het ontdekken van een probleem met de motor, een nieuwe geplaatst binnen de garantie.

Super. Bedankt, we zijn alsnog betrokken.

Piet Waaijer
2 jaar geleden

Vandaag een nieuwe elektrische fietslift geplaatst op onze camper. Wat een fantastische oplossing, zeker als tillen problematisch wordt. Zeer vakkundig uitgevoerd , een geweldige service en maar liefst 5 jaar garantie. Alle lof!