Reactie plaatsen

Reacties

Hans
2 uur geleden

Onze Biketrans is al 10 jaar en functioneert nog steeds prima. We hebben een kleine reparatie moeten laten uitvoeren omdat hij beetje zakte in vergrendelde stand. Is prima verholpen door Michel. Een 10 voor service en klantvriendelijkheid.

Theo Muller
19 dagen geleden

Heb een fietslift van Biketrans van 2013 de motor haperde wat en na verloop deed hij niets meer.
Afspraak gemaakt met Michel en de motor is vervangen en alles nagekeken.
We zijn heel tevreden over de manier waarop hij dit heeft afgehandeld.
Doet het weer uitstekend.

lilipas
3 maanden geleden

Un petit séjour touristique aux pays bas, après une prise de rendez-vous pour une pose d'un modèle twister.
Très bon accueil, travail rapide. Le matériel de bonne qualité remplit bien sa fonction.

Pim de Rooij
3 maanden geleden

Wij zijn met een oudere fietslift naar Biketrans gegaan en werden daar top geholpen! De oudere fietslift werd voor garantie gemaakt en we kregen ook nog handige tips mee! Goede service!!

Henk Schriever
3 maanden geleden

Geweldige service, werden naar het centrum gebracht en gehaald. Fietslift is een uitkomst,met een paar minuten staan de fietsen erop, niet meer tillen of de fiets aanpassen.
Het is een geweldig systeem!!

Sharone Adriaansen
4 maanden geleden

De voorlichting is perfect, de medewerkers zijn kundig. Tijdens een dagje winkelen in Harderwijk werd onze camper voorzien van Biketrans voor 3 fietsen. Wij werden in het centrum van Harderwijk opgehaald toen de camper klaar was. Wat een service. Inmiddels hebben we er veel gebruiksgemak van gehad. Ik zou dit iedereen adviseren, echt een goed kwaliteitsproduct. Tevens een vriendelijk systeem voor de kwetsbare achterwand van de camper, dus geen lekkages

N.Sheffer
4 maanden geleden

Fietsenlift op onze Hobby camper laten monteren, vakkundige montage en prima service,

Willem van Asselt
4 maanden geleden

Wij hebben fietslift laten plaatsen en zijn daar zeer tevreden over. Nu gebruiken wij veel eerder de fietsen. In 5 minuten er op en er af gehaald. Voorheen was het een hele klus om de e-bikes er op te krijgen. Kost wat maar dan heb je ook wat.

John Young
4 maanden geleden

Briljante service Biketrans!
Onlangs en heel plotseling stopte de trouwe Biketrans-fietslift op de camper. Dus ik heb een afspraak geboekt. Reistijd verkeerd en kwam twee uur te vroeg aan. In plaats van het verwachte, "Je zult moeten wachten, maat." De klus bij de hand werd opzij gezet en ik werd onmiddellijk bediend. Het probleem werd snel opgespoord, kortsluiting in de aansluitdoos als gevolg van water (waarschijnlijk straatspray)
Het hele systeem werd gecontroleerd, alles was waterdicht. Had ook de kans om de onderkant van de camper te onderzoeken terwijl deze zich op de brug bevond. Totale reparatiekosten, niets, nix, nul. Topservice Biketrans. Dank je!