Reactie plaatsen

Reacties

Sharone Adriaansen
11 dagen geleden

De voorlichting is perfect, de medewerkers zijn kundig. Tijdens een dagje winkelen in Harderwijk werd onze camper voorzien van Biketrans voor 3 fietsen. Wij werden in het centrum van Harderwijk opgehaald toen de camper klaar was. Wat een service. Inmiddels hebben we er veel gebruiksgemak van gehad. Ik zou dit iedereen adviseren, echt een goed kwaliteitsproduct. Tevens een vriendelijk systeem voor de kwetsbare achterwand van de camper, dus geen lekkages

N.Sheffer
11 dagen geleden

Fietsenlift op onze Hobby camper laten monteren, vakkundige montage en prima service,

Willem van Asselt
11 dagen geleden

Wij hebben fietslift laten plaatsen en zijn daar zeer tevreden over. Nu gebruiken wij veel eerder de fietsen. In 5 minuten er op en er af gehaald. Voorheen was het een hele klus om de e-bikes er op te krijgen. Kost wat maar dan heb je ook wat.

John Young
11 dagen geleden

Briljante service Biketrans!
Onlangs en heel plotseling stopte de trouwe Biketrans-fietslift op de camper. Dus ik heb een afspraak geboekt. Reistijd verkeerd en kwam twee uur te vroeg aan. In plaats van het verwachte, "Je zult moeten wachten, maat." De klus bij de hand werd opzij gezet en ik werd onmiddellijk bediend. Het probleem werd snel opgespoord, kortsluiting in de aansluitdoos als gevolg van water (waarschijnlijk straatspray)
Het hele systeem werd gecontroleerd, alles was waterdicht. Had ook de kans om de onderkant van de camper te onderzoeken terwijl deze zich op de brug bevond. Totale reparatiekosten, niets, nix, nul. Topservice Biketrans. Dank je!